Over ons

 

Passie, energie en gedrevenheid. Eigenlijk al sinds mijn jeugd. Reizen met een campervan heeft ons al heel veel mooie momenten gebracht, eerst alleen, later met mijn gezin en kinderen. Binnenkort, als we ooit eens stoppen met werken, met mijn lieve echtgenote Sabine en onze hond. Europa ontdekken, genieten van slow travel.

Mijn naam is Ides Pintelon, oprichter van ViaVie. In 2009, begonnen als een hobby met het verhuren van motorhomes en campervans. In 2015 een full time activiteit geworden mede naar aanleiding van de lancering van de nieuwe versie van de iconische VW California T6. En we bouwen verder, rustig aan met aandacht voor de wensen van onze klanten. Vele klanten hebben ondertussen de weg gevonden naar ViaVie om een campervan te huren of te kopen. We specialiseren in de campervans van VW (VW California), Mercedes (Mercedes Marco Polo met ombouw door Westfalia) en sinds 2019 ook de Ford Transit Nugget (met ombouw door Westfalia).

In 2020, met de overname van een uitgeruste werkplaats infrastructuur zijn we opgestart met het "VanAtelier". Bijkomend kunnen we beroep doen op zeer ervaren techniekers. Het is onze wens om een blijvende betrouwbare partner te zijn voor onze klanten voor al hun campervan wensen en dromen.

De volgende jaren worden boeiend met heel wat nieuwe ontwikkelingen op de markt van campervans, denk maar aan electrificatie. Ook wij volgen deze evoluties op de voet en het is ons doel om terug een voorloper te zijn. Kom bij ViaVie en geniet van uw campervan, geniet van uw Freedom in Motion.

Maak kennis met het ViaVie team

Ides, zaakvoerder
Louis, IT, dienst na verkoop
Sabine, zaakvoerder
Charlotte, verhuur, dienst na verkoop
Julien, verhuur, dienst na verkoop
Luc, verhuur, dienst na verkoop
Andre, dienst na verkoop
Henri, dienst na verkoop
Steven, IT, webshop
Waze, mascotte, ScaleDogs
Wordt jij lid van ons team?